Advocaat Den Haag

Huurrecht

Onderdeel van het burgerlijk recht is het huurrecht, dat houdt zich voornamelijk bezig met huurovereenkomsten tussen de verhuurder en de huurder. In de huurovereenkomst staan de rechten en plichten van beide partijen beschreven. Aan deze rechten en plichten dienen beide partijen zich aan te houden. Mocht tussen deze partijen een conflict ontstaan dan kan de huurrecht advocaat u hiermee adviseren en ondersteunen.

Waarmee kan de huurrecht advocaat Den Haag u helpen?

In de praktijk komt het vaak genoeg voor dat er conflicten ontstaan tussen de verhurende partij en de hurende partij. Mocht er zo’n conflict ontstaan dan kan de huurrecht advocaat u van deskundig advies voorzien. Vaak komt het namelijk voor dat beide partijen niet goed op de hoogte zijn van hun rechten en plichten die zijn afgesloten in de huurovereenkomst. Het kan ook voorkomen dat er afspraken zijn gemaakt die juridisch gezien onmogelijk zijn. Met een gespecialiseerde advocaat aan uw zijden bent u er van gegarandeerd dat u dit niet overkomt.

Mocht u advies willen op dit rechtsgebied van onze deskundige advocaten neem dan contact met ons op telefonisch of via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.